Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC DELUXE BELEK


Descriere

Titanic Deluxe Golf Belek, cu cele 594 de camere răspândite pe 170 mii de metri pătrați, oferă serviciile sale in Belek, perla Antalyei, ca High Class All Inclusive. Cu natura verde, marea albastră turcoaz, priveliștea spectaculoasă, chiar lângă râul Beșgöz, care este renumit pentru crabii săi albastri, este cea mai specială adresă a concediilor unice și de neuitat.
Hotelul este aproape deghizat în pădurile de pin din Belek, incluzând toate tonurile de verde, inima Mediteranei și oferă oportunități privilegiate celor care doresc să experimenteze o vacanță unică cu toate culorile naturii. Titanic Deluxe Golf Belek are o arhitectură bine adaptată naturii, un teren de golf cu 27 de găuri, camere cu vedere unică una mai elegantă decât cealaltă și o atmosferă calda și primitoare. Totul la Titanic Deluxe Golf Belek a fost proiectat în toate detaliile pentru confortul oaspeților. Confortul, divertismentul și aroma sunt oferite împreună cu ceilalți și găzduiesc atât oaspeții care doresc să aibă o vacanță cu cei dragi cât și lumea de afaceri profesionale pentru întâlniri de afaceri.
Titanic Deluxe Golf Belek este un paradis de păsări în care trăiesc 109 de specii diferite de păsări, inclusiv Tieto Alba, simbolul regiunii cunoscute sub numele de bufnița voalată, pe care o puteți vedea pe tot parcursul celor 12 luni. Titanic Deluxe Belek, inclusiv toate frumusețile florei mediteraneene cu 2000 de arbori din 26 de specii cu frunze și fructe și 5500 de plante endemice în 9 specii, isi merita pe deplin recompensa "Green Star" oferita de către Ministerul Turismului din Turcia.
Restaurantele hotelului ofera restaurantul bogat tip bufet, există un restaurant turcesc, italian, Beef Grill și restaurantele Sea Food A'la carte, unde gusturile privilegiate ale lumii sunt oferite oaspeților din mâinile maeștri bucătari.În timpul vacanței dvs. puteți experimenta cele mai recente tendințe de gastronomie la restaurante special concepute, baruri de cafenele într-o atmosferă spectaculoasă.
O plajă fascinantă de o mie de metri, lângă o mare spectaculoasă este ceea ce va asteapta in acest resort minunat alaturi de soarele pe plaja Mediteranei neatinsă, făcându-vă să trăiți liniștea, nisipul cald și o mare strălucitoare. Aceste componente importante necesare pentru o vacanță plăcută se combină cu o calitate minunată a serviciilor și o bucurie splendidă de înot și fac o vacanță de neuitat. Fiind un habitat natural al Caretta Caretta, plaja este proiectată având în vedere condițiile de protecție ale habitatului natural. Puteți avea o vacanță memorabila la Gazebos, zonele speciale de plajă care adăpostește toate frumusețile Mediteranei. Sărbătorile dvs. se transformă în momente de neuitat, cu specialitățile de fructe de la Gazebos individuale, băuturi reci și privilegii doar pentru dvs. Informatii suplimentare pe http://www.titanic.com.tr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.