Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PGS ROSE RESIDENCE BEACH


Descriere

Situat chiar pe plaja din Kemer,populara statiune situată în locul unde munții Taurus se întâlnesc cu Marea Mediterană complexul este renumit pentru viața vie de noapte. PGS Rose Residence cu teritoriul său de 15.000 de metri pătrați este la o distanță de 40 km de centrul orașului Antalya, la 50 km de aeroport și la o distanță de mers pe jos de centrul orașului Kemer.
Camerele de la PGS Hotels Rose Residence Beach Resort promit turistilor și celor dragi lor posibilități de cazare confortabile. Hotelul este situat în inima Kemer-ului, la doar câteva minute de mers pe jos de plajă.
Hotelul dispune de 340 de camere:
• 695 de paturi
• 3 camere pentru persoane cu handicap
• 298 camere standard
• 30 de camere economice
• 7 camere de familie
• 1 Suite
• 1 Suite King
Faceți o călătorie în lumea aromelor cu PGS Hotels!
Experți bucătari, arome unice va vor lasa gura-apa si va vor uimi. Cunoștințele, experiența, gusturile atent selectate, perspectivele diferite și prezentările moderne adaugă minune la fiecare masă. Restaurantele "a la carte" cu concepte diferite oferă exemple de arome selectate cu grijă din diferite bucătării ale lumii. Băuturi calde sau reci, băuturi alcoolice sau nealcoolice, cele mai populare ceaiuri și cafea, precum și cocktail-uri foarte speciale adaugă culoare lumii PGS.
Zona de evenimente Xone - petreceri de concept fabuloase, spectacole live DJ și spectacole laser fascinante - este locul potrivit pentru cei care iubesc să petreacă toată noaptea ...
Sunetul și lumina, decorul și efectele vizuale în zona Xone Event Area vor fi gravate în mintea ta.
Zona evenimentului Xone fascinează toată lumea care dorește să danseze toată noaptea, să experimenteze divertisment nelimitat și să se bucure de muzica modernă. Diverse spectacole colorate și spectacole profesionale vor face de fiecare data seara mai luminoasa.
La Xone Event Area veți experimenta o explozie de energie datorită partidelor tematice fabuloase și spectacolelor cu laser. Am schimbat sensul petrecerii la Xone Event Area. Veți fi uimiți de concertele noastre speciale, petrecerile și evenimentele extraordinare. Pregătiți-vă pentru o vacanță de neuitat!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.