Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONTRACT de comercializare a pachetelor de servicii turistice

1) Cu privire la înscrisul denumit: „ Anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice” precizez că prin semnarea de către turist a acestui document veți face dovada îndeplinirii obligației de informare la care se referă OG 2/2018, considerându-se că turistul a încheiat contractul în deplină cunoștință de cauză. 


 2) În privința anexei privind „DECLARATIE PRIVIND CONSIMTAMANTUL ACORDAT PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN SCOP DE MARKETING”, precizez că acest document este incomplet deoarece:
- Nu se menționează cum se protejează datele cu caracter personal colectate; cum sunt stocate; 
- Nu se menționează ce date cu caracter personal se colectează și se prelucrează; 
- Nu se menționează cât timp se păstrează datele colectate; 
- Nu se menționează dacă datele colectate sunt utilizate pentru prelucrare automatizată sau pentru realizarea de profile; 
- Nu se menționează dacă se dezvăluie/transmit unor terți datele stocate și care sunt drepturile persoanelor a căror date sunt colectate și prelucrate (astfel cum sunt menționate în Regulamentul UE 2016/679); 
- Nu se menționează posibilitatea de a se adresa cu plângere la ANSPDCP. 

 3) În privința înscrisului denumit „CONTRACT DE COMERCIALIZARE A PACHETELOR DE SERVICII TURISTICE”, nu pot aduce modificări întrucât clauzele reprezintă strategia de afaceri a Christian Tour, voi putând să acceptați pur și simplu aceste condiții sau să le refuzați. Rețineți că salariații dvs. au obligația să își însușească foarte bine condițiile de afaceri ale Christian Tour, să citească cu mare atenție clauzele contractului și să le respecte întocmai.