Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL HIGHLIGHTS
Pozitionat cu o vedere minunată la Castelul Bodrum și la Marea Egee
Spa liniștit și două piscine în aer liber cu vedere la oraș
Mâncăruri delicioase bazate pe mâncăruri mediteraneene proaspete și sezoniere
Privelisti fermecătoare cu specific mediteranean deasupra orașului plin de viață din Bodrum
Situat pe un deal cu vedere la orașul plin de viata, Marmara Bodrum este un refugiu de tip boutique într-un cadru sublim. Vederi spectaculoase de-a lungul golfului se schimbă pe tot parcursul zilei, pe măsură ce soarele trece prin orizont. Pe măsură ce se innopteaza, vizionați iahturile care vin în port și luminile sclipitoare din Bodrum ce se raspandesc peste peninsulă.
În spatele fațadei mediteraneene, hotelul oferă interioare clare și moderne dotate cu opere de artă. Fiecare cameră are terasă proprie sau balcon cu priveliști uimitoare peste mare și oraș. Relaxați-vă pe șezlonguri elegante sau faceți o baie într-una din cele două frumoase piscine. Apoi urmați un joc de tenis pe terenuri perfect întreținute, cu o băutură răcoritoare în barul de lounge după aceea. Un spa de lux și un restaurant gourmet completează experiența exclusivă a Marmarei.
Cu acces ușor în oraș, Marmara Bodrum este perfect poziționat pentru a explora. Numeroase școli de scufundări vă vor duce sub apele cristaline, pentru a descoperi frumusețea de dedesubt. Puteți descoperi istoria zonei cu o vizită la Castelul Bodrum, simbolul vechi al orașului. Sau petreceți seara într-unul din barurile în aer liber din Bodrum și urmăriți orașul cum vine la viață. 97 camere 3 restaurante 2 nivele

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.