Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat lângă poarta antică Pantocrator, Hotelul Castello City se află la doar câțiva pași de plaja din Heraklion. Hotelul oferă vedere la mare, la centrul vechi și la zidurile venețiene. Camerele Hotelului Castello City sunt spațioase și oferă aer condiționat, ferestre izolate fonic, TV, mini-frigider și seif. Localizare
Hotelul Castello City este situat aproape de centrul orasului, langa statiile de autobuz si taxi, cu acces facil la aeroport si port. Distanta pana la Aeroportul International din Heraklion este de maxim 6 km. Punctele de atractie care se gasesc in zona sunt reprezentate de: Muzeul de Istorie a Cretei (900 m), Zidurile venețiene (1 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (1,3 km), Muzeul Bătăliei pentru Creta si Koules (1,5 km), Muzeul de Istorie Naturală a Cretei (4,8 km), Palatul Minoic din Knossos (5,6 km), Labyrinth - Musical Workshop (16,7 km), Nikos Kazantzakis Museum (21 km), El Greco Museum (28,6km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.