Hotel Delphin Botanic World of Paradise 5*

Antalya Alanya, Turcia

Hotel Delphin Botanic World of Paradise, Antalya Alanya, Turcia
Rezerva acum:
  • Tel: 0756.164.950
  • Mail: contact@sejur-extern.ro
cere oferta galerie foto
Trimite pe Facebook, Google sau Twitter:
 
Ziua
Luna
Anul
 

Imagini Hotel Delphin Botanic World of Paradise 2017

Localizare

Hotelul este situat in zona Alanya, la 32 km de centrul Alanyei, 30 km de Side. Hotelul a fost construit în anul 1988, are suprafata totala de 90000 m², ultima renovare fiind in 2007. Teritoriul hotelului reprezinta o gradina botanica, deosebit de frumoasa, unde sunt peste 3000 de specii de plante.

Cazare

Camerele sunt dispuse in sase corpuri cu 5 etaje. Hotelul are 617 camere dintre care: 563 de camere sunt standard, 20 camere familiale, 28 camere conectate. Asternuturile se schimba o data la doua zile, iar prosoapele zilnic. Tarifele nu sunt diferentiate in functie de cladire renovata sau nerenovata si de vedere catre mare sau catre gradina.
Standard room:  max 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti. Acestea sunt amenajate clasic, cu mobilier vechi, doar cateva fiind renovate. Camerele sunt dotate cu un pat matrimonial si un pat single/sofa, balcon sau terasa, baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, mocheta, minibar (reumplut zilnic cu bauturi racoritoare, bere, apa si ciocolata), seif si TV satelit mic.
Standard economy room: camera standard economy au aceleasi dotari ca cele ale unei camere standard, insa sunt situate la etaj inferior, au o suprafata mai mica si fara balcon sau balcon foarte mic (1mp). Acestea sunt amenajate clasic, cu mobilier vechi. Camerele sunt dotate, baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, mocheta, minibar (reumplut zilnic cu bauturi racoritoare, bere, apa si ciocolata), seif si TV satelit mic.
Family room:  2 dormitoare cu usa de conexiune intre ele si o baie, putand gazdui max 4+1 pers sau 5 pers. Acestea sunt amenajate clasic, cu mobilier. Camerele sunt dotate cu balcon foarte mic (1mp) sau terasa, baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat, telefon, mocheta, minibar (reumplut zilnic cu bauturi racoritoare, bere, apa si ciocolata), seif si TV satelit mic.

Servicii

HIGH CLASS All Inclusive. Bauturile de import si cele imbuteliate sunt contra cost.

Facilitati

Coafor, curatatoria, cabinetul medical, inchirieri de masina, internetul (gratuit doar in zona receptiei), jocurile pe calculator sunt contra cost; mini club (4-12 ani), cinema in aer liber, discoteca, muzica live, animatie si seara turceasca sunt gratuite; microbuz gratuit pentru Alanya, Side, Manavgat cu rezervare la receptie; night Club disco deschis de la 13:00 la 02:00; piscina principala exterioara, piscina pentru copii , piscina pentru relaxare , piscina interioara , tobogane , Lunapark; programe de animatie pe timpul zilei si al serii, seri turcesti;sauna, baie turceasca, jacuzzi, masaj (cu plata), centru spa (cu plata), biliardul.

Plaja

privata, cu nisip si pietricele; prosoapele, sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Sporturi

Terenuri de tenis, masa de tenis, volei pe plaja, darts, sporturi nautice nemotorizate – gratui tetenis in nocturna, echipamentul pentru tenis, sporturile nautice motorizate – contra cost.

cere oferta galerie foto
Trimite oferta prietenilor tai pe Facebook, Google sau Twitter: